Hieronder vind je enige ervaringen van onze gasten op verschillende reizen:

Filter
1 - 1
Reviews for Andalusië wandelweek
Andalusië

Andalusië individuele wandelweek Sierra las Nieves maart 2016

 

“Toen we voor het eerst in Palamartsa kwamen duurde het een dag of twee om te wennen, omdat er soms een gat in de weg zit, er soms een huis onbewoond is, het tempo er rustiger is dan we gewend zijn, het er stil is en er geen vanzelfsprekend vermaak is.

Op dag drie begrepen we dat Palamartsa in alles het dorp is dat je in Nederland zoekt maar al lang niet meer kunt vinden. De mensen zijn er vriendelijk, ze werken op het land, er lopen herders met kuddes door het dorp er zijn uitgestrekte velden en bossen waar je nog je eigen weg mag zoeken en soms vinden. Als het koolzaad bloeit, ruikt het heerlijk en later in de zomer zijn er velden vol zonnebloemen.

We zagen er bijeneters, vossen, herten en zelfs een wilde Europese boskat. We wandelden veel, in de buurt of wat verder weg en de dag was voorbij als de schapen weer thuiskwamen en je in de verte de jakhalzen hoorde huilen.

Op dag vier wilden we er eigenlijk nooit meer weg!”

Ton en Annet

 

Reviews for Balkanreis Bulgarije
Balkanreis in Bulgarije

Het was een zeer prettige reis in een erg mooi land en ik heb geen enkele negatieve opmerking. Ik wil de gids Tsvetelin een compliment maken voor zijn deskundige begeleiding en hulpvaardigheid om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Hij spreekt trouwens vloeiend Nederlands!

september 2016
Harry

 

We zijn weer terug in Nederland na een fantastische reis in Bulgarije! De natuur is prachtig. We hebben genoten van deze reis. Het is een prima combinatie van natuur en cultuur.

september 2016

Meeuwes en Hiltje

Reviews for Griekenland groepsreis
Lesbos groepsreis

Lesbos Griekenland groepsreis -mei 2015

“Wat een prachtig eiland! Zo vol afwisseling en heerlijk om te wandelen! We vonden de mensen ook erg aardig en behulpzaam. Een aanrader wat ons betreft!”

Esther en Jan

Reviews for Portugal trektocht
Portugal trektocht

Portugal – Rota Vicentina trektocht februari 2016

Wij hebben een hele mooie reis gehad, heerlijk gelopen m.n. langs de kust. Ook al was het weer fris, de gastvrijheid was groot en hartelijk! De routes zijn goed gemarkeerd en makkelijk te vinden. We hebben een fijne en goed verzorgde wandelvakantie gehad!

Maddy en Jelte

 

Reviews for Rhodopen cultuur en natuur reis
Rhodopen cultuur- en wandelreis

Rhodopen cultuur- en wandelreis – juni 2015

“De reis was werkelijk fantastisch en zeer gevarieerd. We zijn nog steeds aan het nagenieten.”

Yvonne en Hans

 

“De Bulgarije reis was heel leuk. Goed concept wandelen en cultuur. Vooral de hotelletjes en het eten waren erg goed en lekker.
En Tsvetelin is een geweldige reisleider met veel kennis van zijn land en hij spreekt fantastisch Nederlands!”

Marjan