Earth Tracks organiseert kleinschalige wandelreizen, wandelvakanties & actieve reizen

Wandelen in Portugal, Spanje, Bulgarije, Georgië, Engeland, Polen, Roemenië, Tsjechië, Turkije

Achtergrond van onze wandelreizen

Earth Tracks is opgezet door Evelien Bogaart. Zij is afgestudeerd Cultureel Antropologe en vanuit deze achtergrond heeft zij in 2000 de reisorganisatie Desert Tracks opgezet, gespecialiseerd in bijzondere woestijn wandelreizen.

Door de onrust in het Midden Oosten is in 2014 de naam Desert Tracks veranderd in Earth Tracks en is de aandacht verlegd naar streken in en aan de randen Europa. Streken met prachtige natuur, gastvrije dorpen, mooie oude steden en goede mogelijkheden voor wandelreizen en wandelvakanties.

Voor de wandelreizen in Turkije is tevens een aparte website: Turkije Natuurlijk. Hier op zijn alle individuele en groepswandelreizen te vinden over de Lycian Way, de St. Paul Trail, de Carian Trail en in Cappadocië. Stuk voor stuk gebieden waar het prachtig wandelen is!

Reisconcept

Earth Tracks biedt kleinschalige wandelreizen en wandelvakanties op oorspronkelijke bestemmingen in Europa en de randen hiervan. Bestemmingen waar we zelf enthousiast over zijn!
Onze wandelreizen zijn in prachtige gebieden met verblijf in kleinschalige accommodaties. De bagage wordt, waar nodig, altijd voor je vervoerd.
Onze reizen zijn voor mensen die van de gebaande paden af willen wijken en op een rustige manier een land/regio willen verkennen.

Er wordt gereisd in kleine groepen (6 – 12 personen). Tevens biedt Earth Tracks individuele wandelreizen aan waarbij je er zelf op uit trekt met zijn tweeën of met een eigen groepje gaat wandelen. Je kunt ook kiezen voor een reis op maat. Wij werken voor een aantal groepsreizen met 2 andere organisaties samen zodat de reizen sneller het minimum aantal deelnemers bereiken. Sommige van deze reizen kunnen een iets groter aantal deelnemers hebben.

Vriendelijke groet,

Evelien Bogaart

Earth Tracks