Wandelreizen, wandelvakanties en actieve reizen in:

Portugal, Spanje, Georgië, Bulgarije, Engeland, Roemenië, Polen, Tsjechië, Turkije

Bulgarije

Bulgarije reizen

Cultuur- en wandelreizen in Bulgarije

In Bulgarije vind je ruige bergen, glooiende heuvels, kleine dorpjes & een rijke cultuur. Het is is één van de onbekendere landen van Europa maar een bezoek meer dan waard!

Georgië

Georgië reizen

Cultuur- en wandelreis in Georgië

Georgië is een indrukwekkend en mysterieus land! Je vindt hier imposante natuur, een zeer rijke, oude cultuur & grote gastvrijheid. Een bijzonder land om te ontdekken!

Engeland

Wandelen in Engeland

Engeland met haar vele lange afstand wandelroutes, indrukwekkende natuur,  pittoreske dorpen en typische Engelse sfeer is een geweldige bestemming voor wandelreizen.

Polen

Polen reizen

Wandelen, fietsen en kanoën in Polen

Het Noordoosten van Polen biedt ongerepte natuur, kleinschalige landbouw boerengastvrijheid. Een fijne bestemming voor een actieve reis.

Portugal

Portugal reizen

Wandelreizen & wandelvakanties in Portugal

In Portugal kun je prachtige wandelen over bijvoorbeeld de Rota Vicentina en de Via Algarviana, door natuurparken, langs ongerepte kust en over het authentieke platteland.

Turkije

Lycian way

Wandelreizen in Turkije

Turkije heeft prachtige afwisselende natuur en vele indrukwekkende oudheden. De gastvrijheid van de bevolking is overweldigend en de Turkse keuken heerlijk!

Roemenië

Maramures Roemenie

Wandelreis in Roemenië

Roemenië is relatief onbekend maar een prachtige bestemming. De natuur nodigt uit tot wandelen, tradities zijn nog springlevend, de bevolking zeer vriendelijk en de steden bruisend!

Spanje

Wandelreizen & wandelvakanties in Spanje

Spanje heeft een indrukwekkende veelzijdigheid. Je kunt hier prachtig wandelen langs charmante dorpen, ruige bergketens en door lieflijke valleien.

Tsjechië

Tsjechië wandelingen

Wandelen in Tsjechië

Tsjechië is een goede bestemming voor een wandelvakantie. Heerlijk wandelen in een omgeving met mooie natuur en vele cultuur schatten. Verblijf in comfortabel hotel op 1-persoonskamer.