Hallo Evelien, terug van een zéér mooie wandelweek in een variërend mooi berglandschap. Peter is een zeer goede gids en paste de wandelingen aan de weersomstandigheden aan die hij deskundig onder de knie had. Zijn ervaring in de fotografie en de natuur gaf een meerwaarde aan de stap dagen. Het verblijf in de grotwoningen was goed en sfeervol. Weeral een topper van uw aanbod!

 

De Belgische stappers

Ik heb erg genoten van de mooie landschappen, leuk gezelschap, prima gids (Gerben) en het 3 sterren hotel was prima in orde qua ontbijt, netheid en indeling.

Patrick

Zilverkust Portugal

Heerlijke ontspannen wandelvakantie met een snufje cultuur onder de bezielende leiding van Gerben. Mooi hotel, goed restaurant waar ik heerlijk heb gegeten. Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Annelies

Zilverkust portugal

Een prachtig en heel verrassend land!

Verrassend Albanië

Ik had er niet eerder aan gedacht om te gaan wandelen in Roemenië maar na verhalen van een kennis heb ik de reis in de Maramures geboekt en dat was een hele mooie verrassing. Wat een bijzonder gebied, zo mooi en zulke gastvrije mensen. Ook leuk om de oude ambachten nog te zien en het traditionele leven, hoewel dat zo te zien wel snel verandert. Ik heb echt een heel mooi inkijkje in deze bijzondere streek gehad

Rob

De Noord Alentejo was een verrassing: heel veel stroompjes en kleine watervallen, prachtige veldbloemen, stille dorpen met vriendelijke mensen. Echt een leuk gebied om te wandelen. We verbleven in 2 hele leuke accommodaties met ontzettend vriendelijke eigenaren waar we volop verwend werden. De maaltijden waren meer dan overvloedig!  Het natuurzwembad met uitzicht op het weiland en de koeien die kwamen drinken was fantastisch. Ook aan de Taag met strandje voor de deur was fijn. We hebben een hele fijne en mooie week gehad. Onze dank!

De stappers 2019

Prachtige wandelingen in een heel mooi gebied met een leuke groep en enthousiaste en deskundige begeleiders! Leuk verblijf in een mooi echt Engels huis.

The walker

Het was een fijn weekje in een mooie omgeving met een leuke afwisseling van natuur en cultuur. Het hotel waar we verbleven was prima en het was lekker om een eigen kamer te hebben. Als vegetariër zijnde waren de maaltijden wat minder maar dat ik had ik al wel verwacht. We hebben lekker gewandeld met een gemeleerde groep omdat deze reis door meerdere organisaties wordt aangeboden. Zelf vond ik het leuk al die verschillende mensen.

Hanna

We hebben heerlijk gelopen, sommige stukken waren wat avontuurlijk. Wij vonden het ook leuk om zo vanuit de bergen naar de zee te wandelen. We hebben tijdens de reis lekker gegeten en Competa, waar we zijn begonnen, is een leuk stadje. Het was fijn dat onze bagage voor ons vervoerd werd.