Evelien, dank je wel voor de heerlijke en mooie week. Ik heb er van genoten!

Sylvia – mei 2022

Natuur-en wandelweek Rota VicentinaT

Hi Evelien,

Dank voor het delen van je liefde voor de Alentejo: de kurkeiken, alle bloeiende bloemen, de poeltjes maar zeker ook de ruige kust en de prachtige stranden. Dank dat je hier ons in liet delen! Liefs, Monique

wandel- en natuurreis Rota Vicentina mei 2022
Hi Eveline,
We willen nog graag reageren nav onze heerlijke wandelvakantie in Portugal. Natuurlijk hielp het prachtige weer, maar wat was onze vakantie mooi en geslaagd. Eerst 3 dagen de Fisherman’s Trail (alles mooi in bloei!) en dan 3 dagen weer iets het binnenland in omhoog (weer een andere ervaring). De onderkomens waren goed gekozen en naar onze smaak. Alles prima door jou georganiseerd. Je bent goed bereikbaar, een pluspunt. Een van onze leukste vakanties.
MVG
Julia en Johan, eind mei 2022

Hallo Evelien, terug van een zéér mooie wandelweek in een variërend mooi berglandschap. Peter is een zeer goede gids en paste de wandelingen aan de weersomstandigheden aan die hij deskundig onder de knie had. Zijn ervaring in de fotografie en de natuur gaf een meerwaarde aan de stap dagen. Het verblijf in de grotwoningen was goed en sfeervol. Weeral een topper van uw aanbod!

 

De Belgische stappers

Ik heb erg genoten van de mooie landschappen, leuk gezelschap, prima gids (Gerben) en het 3 sterren hotel was prima in orde qua ontbijt, netheid en indeling.

Patrick

Zilverkust Portugal

Heerlijke ontspannen wandelvakantie met een snufje cultuur onder de bezielende leiding van Gerben. Mooi hotel, goed restaurant waar ik heerlijk heb gegeten. Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Annelies

Zilverkust portugal

Een prachtig en heel verrassend land!

Verrassend Albanië

Ik had er niet eerder aan gedacht om te gaan wandelen in Roemenië maar na verhalen van een kennis heb ik de reis in de Maramures geboekt en dat was een hele mooie verrassing. Wat een bijzonder gebied, zo mooi en zulke gastvrije mensen. Ook leuk om de oude ambachten nog te zien en het traditionele leven, hoewel dat zo te zien wel snel verandert. Ik heb echt een heel mooi inkijkje in deze bijzondere streek gehad

Rob

De Noord Alentejo was een verrassing: heel veel stroompjes en kleine watervallen, prachtige veldbloemen, stille dorpen met vriendelijke mensen. Echt een leuk gebied om te wandelen. We verbleven in 2 hele leuke accommodaties met ontzettend vriendelijke eigenaren waar we volop verwend werden. De maaltijden waren meer dan overvloedig!  Het natuurzwembad met uitzicht op het weiland en de koeien die kwamen drinken was fantastisch. Ook aan de Taag met strandje voor de deur was fijn. We hebben een hele fijne en mooie week gehad. Onze dank!

De stappers 2019